קפיצות קטנות לא רצוניות בשינה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

02/06/2023 | 08:22 | מאת: עדי

שלום. הבת שלי בת 5 ושמתי לב שלאורך כל הלילה בזמן השינה, כל כמה שניות הידיים או הרגליים קופצות.. קפיצות ממש קטנות שבקושי שמים לב אליהן. אך אם מסתכלים או שוכבים לידה הן מורגשות. ממה זה יכול לנבוע? האם יכול להעיד על אפילפסיה או בעיות נוירולוגיות? לאילו בדיקות ברופא ילדים צריך להפנות אותנו? תודה לך

שלום רב באופן כללי, ובהנחה כי מדובר בילדה עם רקע תקין , לרובינו יש קפיצות כאלו בשינה. חסר משמעות כלעוד זה לא מפריע לה, קרי, לא פוגע באיכות השינה שלה ולא גורם להתעוררויות בברכה ד"ר אלי הימן

05/06/2023 | 20:02 | מאת: עדי

תודה לך.

ראי תשובה קודמת

מנהל פורום אפילפסיה בילדים