קפיצות ראש בזמן קור

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

20/04/2023 | 18:21 | מאת: Yoni

שלום אני בן 19 סובל משיתוק מוחין והידרוצפלוס עם התקנת שאנט + פיום לאחרונה אני מרגיש שכאשר קר לי הראש פתאום חוטף מן זץ כזה וקופץ למאית שניה . יש לציין כי לא סבלתי מאפילפסיה בחיים ולא אובחנתי עם מחלה כזו ותרשים EEG בגיל 3 עקב פרכוס חום שלא נשנה היה תקין . האם יתכן כי מדובר באפילפסיה ? האח יתכן כי מדובר בטיקים ? ואם לא אז מה זה ?

שלום רב לא ניראה כי מדובר באפילפסיה. יש מקום לבצע EEG ביקורת בחסך שינה בברכה ד"ר הימן אלי

24/04/2023 | 08:06 | מאת: Yoni

האם יתכן שמדובר בטיקים ?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים