קפיצות ראש לאחור בזמן עייפות או קור

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

10/04/2023 | 21:39 | מאת: Yoni

היי אני בן 19 סובל מהידרוצפלוס מלידה כולל התקנת שאנט + פיום ושיתוק מוחין ספסטי דיפלגי . כבר כמה זמן שכאשר אני יושב במפגשים עם חברים וקר בחוץ ואני עייף יש לי מן קפיצה לא רצונית כזו של הראש לאחור . יש לציין כי אני לא סובל מאפילפסיה ולא מרגיש את הקפיצות במצבים אחרים . האם יש סיבה לדאגה או משהו שחובה לבדוק ? האם זה יכול להיות קשור לשיתוק המוחין ? חשוב לי להדגיש שאני בתהליך הוצאת רישיון נהיגה די מתקדם. השאלה האם זה יכול להיות שמדובר באפילפסיה ?

10/04/2023 | 21:56 | מאת: Yoni

יש לציין כי אני לא מרגיש ניתוק כלשהו או משהו כזה . יכול להיות שמדובר בטיקים ? או שקיים חשד לאפילפסיה

שלום רב סביר שלא מדובר בתוםעה אפילפטית אך הייתי עושה EEG בחסך שינה כדי להיות על הצד הבטוח בברכה ד"ר אלי הימן

ראה תשובתי

17/04/2023 | 07:54 | מאת: Yoni

לא יודע אם אעשה מכיוון שאני בתהליך מתקדם של הוצאת רישיון ואני לא חושב שדיווח על זה יהרוס לי את כל זה

מנהל פורום אפילפסיה בילדים