פענוח תוצאות אא"ג וידאו

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

31/01/2023 | 15:40 | מאת: אא"ג וידאו

שלום רב, לאחר אא"ג וידאו התקבלו התוצאות הבאות: רקע ערנות: פעילות הרקע תקינה בערנות, נצפתה אלפא אחורית מגיבה לפקיחה ועצימת עינים שינה: נרשמו שני שלבי השינה. נרשמו מרכיבי שינה תקינים במהלך השינה פעילות אינטרקטלית ערות: לאחר ההתעוררות בבוקר נרשמו מספר התפרקויות קדמיות דו"צ בדומיננטיות משתנה מסוג זיז גל ורב זיז גל שמשכן 3­/2 שניות שינה: לפנו בוקר לקראת ההתעוררות נרשמו מספר התפרקויות קידמיות דו"צ בדומיננטיות משתנה מסוג זיז גל ורב זיז גל שמשכן ­2 /3 שניות אירועים איקטלים לא אודה לתשובה. תודה רבה.

שלום רב לא היו פרכוסים קליניים חשמליים אלא רק פעילות EEG לא תקינה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים