דפלפט כרונו מעלה אמוניה בדם

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

02/01/2023 | 12:38 | מאת: אמא

ילדה מטופל בדפלפטכרונו היחיד שמקל מעט על פירכוסים. אפילפסיה עמידה. נוסו תרופות רבות שהחמירו. דפלפט מעלה אמוניה ויש עייפות רבה. איך מורידים אמוניה?

שלום רב זוהי תשובה מורכבת, חשוב לשבת מול הנוירולוג/ית המטפל/ת , לדון על הסיבות האפשרויות ועליית האמוניה ובהתאם לחשוב על פתרון מתאים בברכה ד"ר אלי הימן

03/01/2023 | 10:42 | מאת: אמא

תודה על התייחסותך האם יש משהו שיעזור להוריד אמוניה?

שלום רב תשובה מורכבת ועל כן לא יכול לתת תשובה/פתרון חשוב לשבת על הנוירולוג/ית המטפל/ת , להעלות את הסוגיה של האמוניה, ולהחליט על דרך פעולה מתאימה. בברכה ד"ר אלי הימן

06/01/2023 | 14:26 | מאת: אמא

האם תוכל לשתף מה הדרכים להורדת האמוניה שאתה היית נוקט בילד שמטופל אצלך

שלום רב ראה/י תשובתי משבוע שעבר בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים