פגיעה נוירולוגית.

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

15/12/2022 | 21:54 | מאת: ליאם כהן

היי אלי, אני יודע שזה לא הפורום המתאים פשוט שאלתי את השאלה הזאת בשני פורומים אחרים ובשניהם קיבלתי תשובות שונות לגמרי. אז אשמח מאוד אם תוכל לתת את דעתך , אני בן 23 ולפני חצי שנה חזרתי מהטיול הגדול. בטיול הייתי ביפן ושם למדתי משחק שקוראים לו גו, שהוא בתכלס משחק לוח שקצת דומה לשחמט מיבחנת הגיון. לפני חצי שנה שחזרתי לארץ לא היה לי תוכניות מה ללמוד או משהו(עכשיו כבר יש לי) ופשוט התמכרתי לשחק גו נגד אנשים מהעולם דרך המחשב ולעלות בשלבים וברמות כל הזמן. כתוצאה מההתמכרות הייתי משחק בערך תשע שעות ביום מול המחשב את המשחק באונליין בערך כחמישה חודשים. גם כשהייתי מרגיש סחרחורות וכאבי ראש הייתי ממשיך לשחק הכל כדי לשבור את השיא. לפני שבוע הצלחתי לצאת מהמעגל הזה והבטחתי לעצמי שאני לא אגע במשחק הזה יותר. אבל שמתי לב שפתאום שאני מדבר עם אנשים א עושה פעולותת רגילות הרבה יותר קשה לי ואני מרגיש שהחשיבה שלי נעשתה הרבה יותר איטית. אני מבין שזה הגיוני כי באמת לא הפעלתי את המווח משהו כמו חצי שנה. אבל רציתי לדעת האם המוח יחזור לעצמו, ואם לא האם יש משהו לעשות כדי לעזור לא להשתקם(שמעתי על משהו שנקרא תא לחץ)? והאם לדעתך באמת נגרם נזק?

שלום רב אכן זה לא הפורום המתאים(זהו פורום לילדים עם אפילפסיה). מציע לפנות לרופא המשפחה/נוירולוג בקהילה בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים