השפעת קפרה על מצב נפשי

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

19/11/2022 | 12:29 | מאת: רינה

שלום בני בן ה 17 עבר אירוע אפילפטי לראשונה השנה בחודש יוני וטופל בקפרה 1000 מ''ג פעמיים ביום בנוסף לוויטמין B. תוצאות EEG העידו על גלים לא תקינים. החודש עבר אירוע נוסף והמינון עלה ל 1500 מ''ג פעמיים ביום. יש הרעה במצבי הרוח ובאלימות. האם יש צורך במקביל להעלות מינון של וויטמין B?

20/11/2022 | 13:21 | מאת: רינה

מחדדת מקבל 100 מ''ג B6. האם יש צורך להעלות את המינון בעקבות העלאת מינון הקפרה.

שלום רב הסיכוי שהעלאת מינון של B6 תביא להתמתנות אינו גבוה, יש מקום להתחיל לשקול שינוי לתרופה אחרת בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים