מחזור פעם ראשונה ואפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

14/11/2022 | 22:17 | מאת: שגית

שלום הבת שלי בת 12 וחצי ועדיין לא קיבלה מחזור ראשון.כיום היא ללא טיפול תרופתי. האם ייתכן שבעקבות הכדורים דפלפט ולמיקטל יגרום לשיבוש באי הגעה של המחזור?. ומתי נהוג ללכת לרופא שלא מקבלים מחזור. תודה

שלום רב יש להתייעץ לגבי המחזור עם אנדוקרינולוג/ית. ישנם סיבות רבות היכולות להשפיע על מועד הופעת המחזור החודשי הראשון , חלקם , גנטייים , אך כמובן גם יכולות להיות סיבות נרכשות. אני מעריך כי הטיפול שקיבלה בעבר בדפלפט ולמקטל לא מהווה את הסיבה לכך . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים