שימוש בדפלפט

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

17/12/2013 | 12:28 | מאת: טל

ד"ר היימן שלום, בני בן ה6 (מטופל שלך) לוקח דפלפט 7CC בוקר וערב מזה כשבוע, אחרי שעבר שלושה פירכוסים שכולם קרו לפנות בוקר. שאלתי היא האם דפלפט מכסה 12 שעות? הילד מקבל את התרופה בשעה 8:00 בבוקר, ובימים האחרונים (יכול להיות עקב השפעה של התרופה?) הוא נרדם בשעה 18:00. האם ניתן לתת לו את התרופה בשעה 18:00 ? האם יהיה לנו כיסוי מלא לכל הלילה ובעיקר לשעות הקריטיות לאור העובדה שההתקפים קרו כולם בשעות שבין 4:00-5:30? אודה לתשובתך.

שלום רב אני לא מעוניין ל"טפל" בדרך זו. מציע לבצע רמות דפלפט בשפל כדי לראות האם רמת הרתופה תקינה , או אולי נמוכה? ניתן לתת ב 18:00 .. ולבצע לאחר שבועיים רמת דפלפ בשפל בבוקר ונחשוב. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים