גמילה מדפלפט בת 12 שנה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

28/03/2022 | 13:15 | מאת: א.כ

שלום וברכה לד"ר היימן הבת שלנו כיום בת 12 שנה, מסיימת עוד מעט שנתיים של דפלפט בגלל תופעת הניתוקים (לפי מינון של 2 פעמים ביום) במקביל תרופה הבת גם עברה את ההתפתחות הגופנית של גיל ההתבגרות ללא שום אירועים מיוחדים. הבנתי שיש תהליך גמילה מדורגת מהתרופה אחרי שנתיים: מדובר על הורדת המינון לפעם ביום ? לכמה זמן? איזה בקרה נוירולגית נעשית במקביל ? תודה

שלום רב בהצלחה לכל רופא/ה דרך ההפחתה שלו את הטיפול התרופתי . לכן ממליץ לגבי הפרטים הטכניים להתייעץ עם הרופא/ה המטפלים . שנתיים אינם מספר קדוש וישנם גורמים שיכולים להשפיע על תזמון התחלת הפחתת הטיפול לדוגמא- האם הייתה תגובה מהירה לטיפול התרופתי או קושי להשיג איזון? סוג האפילפסיה /תסמונת ? ועוד בהצלחה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים