האם עדיין יכול להיות שזה אפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

09/12/2021 | 14:55 | מאת: עירית

שלום לביתי בת ה 6 יש מה שנראה כמו ניתוקים .עשינו וידאו EEG ולא נראה פעילות אפילפטית .האם יכול להיות שיהיה התקף אפילפטי ובוידאו EEG לא יראו כלום תודה

שלום רב הדבר החשוב ביותר בתהליך האבחנה של אפילפסיה היא הישיבה של הרופא/ה עם המטופל/הורים/ולקבל אפיון מדוקדק של התופעה כמן גם אנמנזה מדוקדקת על הרקע של הילד/ה בדיקת וידאו EEG היא בדיקת עזר . בדיקת EEG תקינה אינה שוללת אפילפסיה. חשוב לעשות חשיבה על אפיון התופעה ( במקרה זה הניתוק ) לבין מימצאי ה EEG וידאו . בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים