טיפול באבסנס החלפת תרופות...

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

17/11/2013 | 20:40 | מאת: יעל

ד"ר הייימן ערב טוב, בתי בת ה 6 אובחנה באבסנס ומטופלת מזה חודשיים בדפלפט, מינון 240 מ"ל,ללא הועיל, הרמה בדם תקינה אך ההתקפים לא חולפים. הוחלט לבצע החלפה לתרופה אתוסוקצימייד. האם זוהי הדרך להגיע לתרופה נכונה והמינון הנכון?.ניסוי וטעייה? אני חוששת להשפעה על הילדה ומנסה להבין מדוע בעוד אנחנו יודעים שהדפלפט לא עוזרת, למה לא מפסיקים אותה מייד אלא נותנים אותה חודש ביחד ובמקביל לחדשה...האם אין אנחנו מעמיסים יתר על המידה על המערכת? תודה רבה!

שלום רב ישנם מספר תרופות הידועות כיעילות באבסנס. שתי התרופות המובילות הן דפלפט וזרונטין ... לעתים שילוב של השתיים יעיל מכל אחת לחוד בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים