החלמה מאפילפסיה רולנדית

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

06/10/2021 | 09:30 | מאת: דליה

אפילפסיה רולנדית 1.מה הסיכויים להחלמה לאחר שנתיים וחצי ללא התקפים ובדיקת EEG תקינה( לוקח אוספולוט) 2. כיצד נגמלים מהאוספולוט? 3. מנסיונך באיזה גיל זה עובר אם בכלל ואיך חיים בלי כדורים עם הפחד שפתאום יהיה התקף לאחר החלמה ?

שלום רב קצב ההחלמה מאפילפסיה רולנדית משתנה, לרוב שנים בודדות . לרוב מטפליפ כשנתיים ואם אין פרכוסים והתגובה לטיפול הייתה טובה, יש הגיון לחשוב על הפחתה הדרגתית לרוב ובהנחה כי האבחנה של אפילפסיה רולנדית אכן נכונה, סיכון להישנות נמוך ביותר. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים