הפסקת דפלפט לילד בן 7

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

20/09/2021 | 12:33 | מאת: אנה

שלום בני בן 7 מקבל דפלפט כשנה למניעת התקפות מיגרנה. ההתקפות שלו מגיעות 4 פעמים בשנה למשך 5 ימים קשות מנשוא עם הקאות סחרחורות כאבי תופת בראש ללא שום הקלה ממשכחי כאב - עם הדפלפט ההתקפות הגיעו כרגיל אבל הסבל נחתך בחצי ללא הקאות כאבים נסבלים. לאחרונה ההתקפות נהיו ארוכות שבוע וחצי והדפלםט משפיע לרעה היומיום הילד עייף בוכה סתם, מגיב לאט, מבין לאט. שאלותיי עד לביקור אצל הרופאה אחרי החגים - האם יש אפשרות לתת דפלפט החל משבוע לפני ההתקפה במינונים גבוהים במקום באופן רציף? שנית אני רוצה להפסיק לו את התרופה בוודאות הלקוחה יומיומית הילד לא הוא עצמו - כמובן שאדבר עם הרופאה שלו בעוד חודש אבל רציתי לדעת מה קצב ההפחתה - הוא נוטל 200 מג פעמיים ביום האם ירידה זה כמה חודשים או חודש - רק כדי להבין אם נשאר זמן להכניס טיפול אחר לפני ההתקפה הבאה. תודה

שלום רב זהו פורום לאפילפסיה בילדים באופן כללי לא יכול להיכנס לדיון ולתת המלצות טיפוליות ללא בדיקת הילד. . בהצלחה וחג שמח ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים