מחפש עוד מידע על תרופות אפילפטיות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

17/09/2021 | 23:31 | מאת: עמרי

שלום, בתי מאובחנת בתסמונת נדירה, לפני שנתיים התחילו לה עוויתות מיוקלוניות אך בeeg לא אובחנה כאפליפסיה. אמנם הeeg אינו רגיל אך עדיין לא ברור לנו האם אילו פרכוסים או טריקים. בעבר ניסינו חומצה וולפוראית למשך שנה שטיפלה בבעיה בתחילה אך לאחר כמה חודשים העוויתות חזרו. הנוירולוג החדש המליץ על clonazepam או kepra אשמח לקבל חוות דעת אם יש עדיפות לאחת מהתרופות או אולי תרופה/טיפול אחר בברכה, עמרי

שלום רב הגישה לתנועות אלו צריכה להיות לדעתי ... 1.מה הגורם לתנועות אלו? האם מיוקלונוס אפילפטי או סיבה אחרת? יש מקום לבצע וידאו EEG של 24 שעות ולהגדיר את מהות התנועה 2.אם אפילפטי, אכן יש מקום לטיפול תרופתי, קפרה הינה תרופה שיכולה להיות יעילה , במידה ולא יעילה או תופעות וואי, קלונזפם במקום 3.מה השכיחות/תדירות התופעה? עד כמה זה מפריע ? 4.EEG לא רגיל- מה המשמעות ? האם קיימת הפרעה אפילפטיפורמית משמעותית הדורשת התייחסות? בהצלחה ד"ר אלי הימן

19/09/2021 | 16:30 | מאת: עמרי

תודה על המענה! הנה התשובות לשאלות: 1.גורם לא ידוע, אנחנו כרגע בקנדה ובגלל הקוביד אין אפשרות לעשות 24 שעות, עשינו כ-3 שעות והתנועות לא אובחנו כפרכוסים. ‏abnormal prolonged video EEG recording due to the presence of generalized epileptiform discharges and slow background for age. No seizures captured. ‏in vEEG 2. האפליפסיה נקבעה בגלל 2 פרכוסי חום שהיו + abnormal Eeg 3.משתנה במהלך השנה, תדירות גבוהה יותר כאשר היא חולה. משפיע על יציבות ובעיקר על מחזור השינה 4. Abnormal due to slow background and slowing in the bilateral temporal area, sudden movements with flexion and extension of the trunk that happened over seconds

ניתן מענה שלאלה זו

מנהל פורום אפילפסיה בילדים