ירידה בשמיעה וחוסר יוזמה וחיוניות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

31/08/2021 | 21:08 | מאת: אימא מהצפון

הבן שלי בן 13 עבר בחודש מרץ פרכוס קשה אחרי חבלת ראש, אז לפני הפרכוס גם היה לו קשה בשליפת מילים מהזכרון, זה היה פרכוס שלישי אחרי שני פרכוסים קלים שאירעו לו בהיותו בן שש שנים. הוא חזר לעצמו עם הזמן ובמהלך תקופה קצרה היה לו כבדות בדיבור ולא תמיד הראה חיוניות כמו שהיה קודם. היום שישה חודשים אחרי הפרכוס הכל בסדר חוץ מכך שאנו מרגישים ירידה קצת בשמיעה ובנוסף הוא לא תמיד באותו מרץ וחיוניות לסדר יום מלא וספורטיבי כמו קודם, בנוסף הוא לפעמים מראה שקט ממושך וחוסר יוזמה לדבר .האםהסמפטומים שתיארתי קשורותבפרכוס

שלום רב יכולות להיות סיבות רבות למצב אותו את מתארת חשוב לבדוק האם יש קשר לתרופות מידה ולוקח? חשוב לבצע תרשים EEG באיכות טובה כולל שינה ולוודא שאין דברים משמעותיים בתרשים היכולים להשפיע חשוב לבצע אבחון נוירופסיכולוגי כדי להבין את נקודות החוזק והחולשה וטלסייע לכם לקדם אותו בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים