בן 14 עם טוגרטול ארבע שנים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

18/08/2021 | 21:09 | מאת: טוגרטול שש מאות ארבע שנים

הבן שלי לוקח טוגרטול 600 ארבע שנים לאחורונה עלה חשד אצלו למחלה אוטואמונית והבנתי שטוגרטול ושימוש ממושך אמור לשנות את תמונת הדם?מה זה אומר ?טוגרטול עלול להשפיע על הדם שלו בכך שזה יפריע לראןת תוצאות בדיקות דם אמינות בקשר למחלה ?האם זה הפיך השינוי בתמונת הדם?

שלום רב טגרטול הינה תרופה יעילה אך מהדור הישן . תמיד יש לחשוב על אפשרות שתרופה תורמת לזה אם כי טגרטול אינה תרופה הנמצאת באסוציאציה למחלות אוטואימוניות יש אלטרנטיבות טובות לטגרטול . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים