פירכוסים תוך כדי כאב ראש

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

12/08/2021 | 17:40 | מאת: דורית

שלום רב לבתי בת ה 15 אחרי 6 שעות של כאב ראש נוראי היה לה 3 פרכוסים בהפרשים של כמה שעות .כאב הראש נמשך 24 שעות ובמהלכו קרו 3 הפרכוסים .EEG תקין ו MRI תקין .נאמר לנו שזה לא אפילפסיה אלא מיגרנה .במכתב שחרור נכתב שזה יכול להיות migralepsy .מה זה האבחנה וכיצד מטפלים בה .האם כאב ראש גורם להתקף אפילפטי ולמי עלי לפנות האם לנוירולוג מומחה בכאבי ראש או לנוירולוג מומחה באיפלפסיה תודה רבה

שלום רב עלייה להגיע למומחה באפילפסיה בילדים . במידה ואין רקע של כאבי ראש בעבר או סיפור משפחתי של מיגרנה, לא ניתן להגדיר זאת כמיגרלפסי, קרי מיגרנה ואפילפסיה הקיימים באותו מטופל/ת . דורש חשיבה לאחר הבנה של הרקע הכללי של הבת , פרטי האירוע הספיציפי בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים