בהמשך לשאלה הקודמת אודות ניתוח

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

04/06/2021 | 00:39 | מאת: יוסף

השאלה היא האם עצם העובדה שבנוסף לזה שיש בזמן פרכוס עדות ברורה ב EEG למוקד אפילפטי בצד ימין , יש בנוסף בין ההתקפים פעילות מצד שמאל ב EEG ,האם עובדה זו כשלעצמה פוסלת אפשרות ל CALLOSTOMY

שלום רב מדובר בסוגיה מורכבת שלא יכולה להיות נידונה בפורום כזה. ברופן כללי, ניתוח לניתוק של הקורפוס קלוזום צריך להיעשות רק כאשר ברור כי לא מדובר באפילפסיה מוקדית , וכי מדובר בפרכוסים טונים/אטונים עפ נפילות חוזרות ושלא מגיבים לטיפול מקובל /קוצב וגאלי בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים