cenobamate לאפילפסיה פוקלית עמידה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

01/06/2021 | 01:29 | מאת: נירית

1.האם במחקרים על cenobamate כשהתחילו במינון נמוך והעלו בהדרגה כפי שעושים בשימוש העכשווי בתרופה נצפתה התפועה מסכנת החיים DRESS או שזה רק אם התחילו במינונים גבוהים יותר והעלו את המינון מהר יותר 2.האם באמת cenobamate היא תרופה פורצת דרך בתחומה ביחס לתרופות האחרות לאפילפסיה פוקלית עמידה

שלום רב תופעה דמויית DRESS יכולה להופיע גם בעלייה איטית, אך התקווה היא שזה מפחית את הסיכון . אני חשוב שמדובר בתרופה טובה שהולכת להיות תוספת משמעותית לסל התרופות למלחמה באפילפסיה, לקבוצה של חולים היא תיהיה מאוד יעילה אך יהיו כאלו שלא . אני חושש ש היא לא הולכת לשנות בגדול את הסטטיסטיקה . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים