פרכוסים אצל ילד בן 13 אחרי חבלת ראש

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

27/03/2021 | 18:19 | מאת: פרח

הבן שלי היה לו שני פרכוסים בהיותו בן 6, היום הוא בן 13 ובמשך שש שנים אחרונות לא היה לו פרכוסים בכלל , לפני כמה ימים נחבל בראשו והיה לו פרכוס האם יש קשר בין שלושת הפרכוסים

שלום רב לא כל דבר שניראה כמו פרכוס, הינו פרכוס אפילפטי . חשוב להבין היטב את נסיבות האירוע האחרון(חבלת ראש>> פרכוס) ולענות על השאלה האם אכן מדובר בפרכוס אפילפטי או במשהו אחר ש"מחקה" התקף אפילפטי בברכה ד"ר אלי הימן . אם אכן מדובר בפרכוס אפילפטי, החשיבה הרפואית היא שקיימת נטייטה לאפילפסיה שלא בהכרח חלפה.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים