לאחרי בדיקת וידאו eeg

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

14/02/2021 | 14:11 | מאת: שירה

היי יודעת שזו אפילפסיה לילדים אבל לא מוצאת למבוגרים. הייתי בוידאו לא היה התקף שרצו אבל ראו את התרשים שיש אפילפסיה ורואים טוב מאוד וידעו לטפל בה. הדאלה שיש לי לא מובנית אשאל גם בתור בקרוב בתור את הנירולוג רציתי לדעת כי הכל תקין חוץ מדבר אחד שלא ברור מה זה אומר רשמו טונוס מוגבר בגפיים האם זה איזו בעיה שצריך להתייחס אליה?

שלום רב אכן זה פורום לילדים , נכון לחכות לפגישה עם הנוירולוג/ית אין מקום לדאגה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים