התעוררות מוזרה משנת צהריים לבן 5

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

15/12/2020 | 17:55 | מאת: שרון

שלום. בני בן 5 ילד בריא. נרדם היום בנסיעה ברכב (ישן עמוק). כשפתחתי את הדלת להעירו, היתה סיטואציה לא ברורה, התעורר בבהלה, היה איזה רעד קל בגוף ומבט מבולבל בעיניים הביט מצד לצד ונראה מבוהל/ לא מפוקס. לאחר כחצי דקה בערך אולי פחות התעשת. לקח לו עוד מספר דקות של נמנום חלקי עלי ואז התעורר לחלוטין והיה עירני ומפוקס. האם לדעתך בשלב הזה מדאיג וכדאי לבקש בדיקה כלשהי או רק במידה וחוזר על עצמו? תודה

שלום רב למרות שקרוב לוודאי אירוע חסר משמעות., מציע לבצע בדיקת EEG בבסך שינה( קרי, בעירות נמנום ושינה טבעית) ולפנות לייעוץ קרוב לוואי שלא מדובר באירוע אפילפטי . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים