בת 11.5 לאחרונה הועלה חשד ל eses ?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

28/01/2020 | 17:42 | מאת: מאיר בר

שלום רב ד ר היימן לאחר ניטור וידאו eeg עם תשובה של צפיפות של בין 85%-90% , הוצע טיפול בסטרואידים לוריד למשך חצי שנה . הילדה בת 11.5 לאחר 2 פרכוסים בשנת 2014 ומאז כלום . מטופלת ב 400 אוספולוט ו10 פריזיום . האם הטיפול בסטרואידים מחוייב בהתאם למצב ? האם ישנה דרך טיפול אחרת מאוד חושש מהטיפול בסטרואידים .

שלום רב חשוב מאוד להבין האם קיימת פגיעה בתפקןדי הלמידה/התנהגות הנתרמים בההפרעה החשמנלית המשמעותית. במידה והתשובה לכך היא חיובית, ולאחר נסיון עם תרופות הידועות כ"מנקות" EEG , סטריאודיפ בהחלט אופציה מתאימה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים