בדיקות מוח ראש כלליות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

28/06/2019 | 19:27 | מאת: קובי

שלום לבן דוד שלי בן ה13 יש לחצים בראש כנוירולוג מה הבדיקה שנותנת את תמונת מצב המוח ראש הכי טובה? Eeg mri ct רנטגן או בכלל בדיקות אחרות של ראש מוח מה דעתך? ושאלה שנייה כי הוא עשה את שלושת הבדיקות הראשונות שכתבתי לך והם היו תקינות והוא עדיין חש בלחצים זרמים נימול בראש מה דעתך ? אשמח שתענה לי על שני השאלות

28/06/2019 | 19:29 | מאת: קובי

שלום נזכרתי להוסיף מה דעתך כול הבדיקות ראש מוח תקינות והוא עדיין חש נימול זרמים לחץ בראש מידי פעם אם הכול תקין כולל בדיקות דם הורמונים ועוד בדיקות כלליות תקינות אז מה זה יכול ליהות? ומה הבדיקה שנותנת את תמונת מצב לראש מוח הכי טובה ?

לא יודע

שלום רב הבדיקה החשובה ביותר היא לשבת לייעות עם איש/אש/ת מקצוע בתחום ולהקישב לתלונות, לבדוק את המטופל/ת ולעשות חשיבה מעמיקה על האפשרויות . תהליך אבחנתי זה חושב יותר מכל בדיקת עזר בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים