לילה ללא שינה באפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/05/2019 | 07:46 | מאת: אמא

שאלתי בעבר אבל מרגישה שהעניין עדיין לא בהיר לי: בני מאוד מאוד (מאוד..) רוצה להשאר ער כל הלילה בליל שבועות (בן נוהגים ללמוד תורה כל הלילה) האם זה סיכון שאנחנו והוא יכולים באופן מודע לקחת? (הוא בעצמו אמר: 'אז מה כל כך נורא אם יהיה לי פרכוס..')

שלום רב בקצרה. עייפות וחסך שינה מהווים טריגר לפרכוס ויציאה מאיזון באופן חד פעמי , לא חושב שצריכה להיות בעיה, אך זוהי החלטה שלכם ושל הרופא/ה שמטפל/ת בכם בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים