בדיקת eeg בערנות וחסך שינה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

16/05/2019 | 20:16 | מאת: שרית

שלום לך לפני 5 חודשים הבת שלי איבדה הכרה בבוקר ורעד לה כל הגוף עניים פתוחות ושפתיים כחולות עשינו בדיקת eeg בערנות תקינה מה שכן יד לה עדיין קפיצות בבוקר ממש כל הגוף קופץ לה סה מבהיל גם לא ישנה בלילה טוב אם יושנת ב12 בלילה קמה ב2 3 בבוקר ואז יש גם קפיצות ואז שוב נרדמת קמה ב6 7 בבוקר צריכה לנוח ואז קמה כבר שנתיים סובלת מחרדות ופחדים שזה בטיפול לא תרופתי ועדיין קשה לה מאוד בלחץ הנירולוג נתן לנו eeg בחסך שינה ואלו התשובות תרשים בעירנות פעילות רקע תקינה לאורך החרשים מספר התפרציות כלליות של פוליזיז וגל כם עם גרי פוטי וגם ללא גרוי פוטי יש צור-קלינית מה המשמעות מאוד מפחיד אותי יש לנו רק בעוד חודש וחצי תור לתשובה אני בלחץ קשה מאוד ילדה בת 14 אשמח לעזרה תודה רבה

שלום רב ניראה כי הבת עברה אירוע של פרוס אפילפטי . תרשים ה EEG אינו תקין נסי להקדים את התור בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים