פרכוס לתינוק בן 4 ימים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

22/04/2019 | 20:23 | מאת: יהל

שלום בני בן 4 ימים , ויש לו רעידות לא רצוניות בידיים וברגליים לכמה דקות ומפסיק. הרעידות קורות בשינה וכשאני נוגעת בו הוא מזיז את הידיים בבהלה. עשינו לו היום בדיקת eeg אשמח לפענוח התשובה

שלום רב ישנם תנועות המופיעות בשינה בלבד בתינוקות בלבד המהוות תופעה נורמלית לחלוטין ולא ביטוי של מחלה. חג שח ד"ר הימן

23/04/2019 | 21:49 | מאת: יהל

להלן תשובת ה eeg אשמח לחוות דעתך בנושא : תרשים ערנות ושינה לא תקין, האטה פרונטו צנטרלית ימנית יחסית לשמאל עם גלים מחודדים פרונטו צנטרליים מימין. ללא התאמה לתנועות שהופיעו במשך הבדיקה . לא מדובר בפעילות אפילפטיפורמית וודעית אבל מצביע על הפרעה תפקודית קלה מימין.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים