כאבים בכתף ימין גם השרירים כואבים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

29/03/2019 | 14:34 | מאת: חיים

יש לי כאבים בכתף ימין עד פרק היד ומוגבלות בתנועה נשלחתי לבצע אולטרסאונד + צילום רנטגן והרופא אמר שזה סידן בשרירים. מה הטיפול של הבעיה הנ"ל ?

31/03/2019 | 14:56 | מאת: יובל

היי, לפי מה שאני מבין, יכול להיות שמדובר בדלקת כתוצאה מפעילות מאומצת, תנועה לא נכונה ועוד. זה יכול להיות קשור גם לחוסר בויטמינים כדוגמת מגנזיום או סידן. במידה ומדובר בסידן, יש פיתוח מאוד מעניין בהשראת הסרטנים הכחולים, שזו חיה שיודעת להשתמש בסידן בצורה מאוד יעילה. המוצר נמכר כיום בשוק ותוכל להשלים את ערכי הסידן שחסרים לגוף שלך בצורה מיטבית.

31/03/2019 | 15:07 | מאת: כאבים בכתף ימין גם השרירים כואבים

תודה על תשובתך המהירה. דלקת לא יכול כי קיבלתי כדורים ועוס לא עבר לי. מה שהרופא ראה בטולטרסאונד זה סידן יושב על אזןר הכתף. { מכות ותנוע פתאומי לא היה }

מנהל פורום אפילפסיה בילדים