שאלה לגבי תכיפות פרכוסים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

18/03/2019 | 08:08 | מאת: אמא

כתבתי לך לפני כמה ימים כי לבני היה פרכוס שני רק בפה. לצערי, 3 ימים לאחר הפרכוס בפה היה שוב פרכוס כללי (שהתחיל בפה). זה היה אחרי לילה שישן כ6 שעות בלבד. הפרכוס הראשון היה לפני כחודשיים וחצי. האם העובדה שהפרכוס השני והשלישי (רק בפה וכללי) היו תכופים מראה על החמרה? אנו צריכים לחשוש כעת מפרכוסים תכופים? (עד עכשיו לא התחלנו טיפול ועכשיו מן הסתם נתחיל, כבר יש לנו מרשם שקיבלנו אחרי הפרכוס הראשון) תודה!!

שלום רב לא מדובר בהחמרה אלא בביטוי של המחלה האפילפטית בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים