mri ילדה בת 5.5 .....

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

13/03/2019 | 18:52 | מאת: איתן

שלום רב, בתי מתלוננת על כאבי ראש רק באזור המצח כ3 שבועות. היא בת 5.5. עשתה MRI . ממצאי הבדיקה מצורפים בקובץ המצ"ב. מה שהבנו שאין במוח גידול ב"ה או דלקת וכדומה. מה שמדאיג אותנו זה האמור בסעיף 1.מבירור עם הרופא שטיפל בנו בשע"צ לאחר שבירר עם נורולוג נאמר לו שאין ממצא חריג וצריך מעקב, וכן האמור בסעיף 1 לא גורם לכאבי ראש. אנחנו בדאגה גדולה. מדוע צריך מעקב? מה אומר סעיף 1? מה המשמעות שלו? האם הוא באמת לא גורם לכאבי הראש. נודה לקבלת הסבר ...לחוצים מאוד...... התור הבא לנוירולוג בעוד חודשיים אין מוקדם מזה. תודה רבה איתן

שלום רב אין זה נכון לתת ייעוץ בדרך זו בסוגיה של כאבי ראש, תלונה מאוד לא ספציפית שיכולה לנסוע מסיבות רבות מוזמנים להגיע לייעוץ ונחשוב בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים