שאלה בקשר לאפילפסיה וכדורים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

22/02/2019 | 20:47 | מאת: שרונה

שלום הנני לוקחת כדור לאפילפסיה כבר 15 שנים במינונים שונים לפי החלטה ובדיקה, עשינו אף נסיון להפסקת ובדיקת חוזרת של eeg שלאחר הפסקה שהראה שעדיין יש התקפים ואז חזרנו. עכשיו שוב עולה השאלה בגלל הרבה שנים שאני עם כדורים ללא שינוי במינון למרות שבדיקת הדם גם הראתה שהמינון לא טוב וקטן מדי וגם בגלל ובעיקר בגלל שאני ללא התקפים משמעותים כמו שפעמים קודמות , יש אמנם לאחרונה כאבי ראש וסחרחורות לפעמים חזקים ועייפות שזה לא בטוח שזה מזה . עכשיו הולכים להפסיק לי את התרופה לאחר מכן נעשה שוב eeg לאחר ש8 שנים כבר לא נעשה , האם יש סיכוי שמחלימים מאפליפסיה במיוחד למרות נסיון רוגם שניסינו וגם אז היה הרבה זמן בלי התרפים ובסוף הבדיקה הראתה שיש או לאור מה שכתבתי סיכוי גדול יותר שיחזרו והאם שאין כדורים באמת בדיקת הeeg נותנת תשובה ברורה יותר ? והאם אם פעם לא הצליח והייתי חייבת לחזור לכדורים רוב הסיכויים שזה שוב יהיה כך?

שלום רב חיש בהחלט סיכוי להחלים ממחלת האפילפסיה בהצלחה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים