חיסון נגד שעלת לילדה מאוזנת

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

28/11/2018 | 18:00 | מאת: אפרת

שלום ,ביתי בת 7 בכיתה ב, אובחנה באפילפסיה בגיל 4 וחצי בערך ולאחר 3 פרכוסים התחילה לקבל דפלפט ומאז מאוזנת, כעת היא אמורה לקבל בעוד מספר שבועות את החיסון של כיתה ב שכולל בתוכו גם את החיסון לשעלת האם ניתן לחסן? האם יש סיכון שהחיסון יכול לגרום לה לפרכס ולצאת מאיזון? המון תודה

שלום רב אני אשיב באןפן כללי ( אין זה תחליף להמלצות של הרופאים המטפלים שלכם) מנקודת מבטי, אין כל מניעה לחסן ילד/ה עם אפילפםיה על פי תכנית החיסונים הרגילה על פי גיל בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים