נתקים ובהיהה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

08/09/2013 | 21:44 | מאת: בר

שלום, בתי בת 6 ולאחרונה אנו מבחינים במשכים קצרים של עד 5 שניות של התנתקות ובהייה עם תנועות לעיסה קלות של הפה...הקריאה באינטרנט רק מלחיצה. אשמח לדעת מה עלי לעשות, למי לפנות, היכן אני מוצאת אינפורמציה מהימנה? תודה רבה, בר.

שלום רב מציע לפנות לנוירולוג/ית ילדים. לבקש מרופא הילדים הפנייה לבדיקת EEG בחסך שינה, כך שתגיעו לנוירולוג עם דיסק של הבדיקה. ישנם רבים שיש לה אירועים של "חולמנות" , התנהגותית. את מתארת מעבר ל" ניתוק" גם תנועות לעיסה, דבר המעלה את החשד כי מדובר באירוע לא תקין. מכל מקום , גם במקרה שזזה לא תקין ,לא מדובר במשהו מסוכן , ולרוב זה חולף. בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים