פיענוח בדיקת eeg בבקשה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

16/04/2018 | 13:57 | מאת: יוליה

שלום רב בפיענוח בדיקת הeeg של בני בן ה 7 חודשים רשום כך תרשים של שינה טבעית נראת פעילות טטא כללית, כישורי שינה. בשינה יותר עמוקה רואים פעילות דלתא , עם פעילות אפילפטית. לסיכום: תרשים שינה בגדר הנורמה. שאלתי היא , איך פעילות אפילפטית היא בגדר הנורמה? אשמח להסבר בנוגע לפיענוח תודה מראש .

שלום רב נכון , זה כתוב לא נכון , עליכם לבקש התסכלות חוזרת בברכה ד"ר הימן

17/04/2018 | 09:11 | מאת: יוליה

במידה וזו אכן פעילות אפילפטית , מה המשמעות של זה? אפילפסיה בעצם?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים