נשירת שער קלה-טרילפטין

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

19/01/2018 | 09:12 | מאת: haim

שלום- ילדה בת 6 עברה לפני כחודש מדפלפט לטרילפטין(בעקבות תופעות לואי התנהגותיות של הדפלפט) שמנו לב בימים האחרונים שהשיער קצת יותר דליל ויש נשירה קלה. בעיון חוזר בעלון התרופה יתכנו תופעות לואי בבלוטת התריס שיכולות להתבטא בנשירת שיער. עד שהילדה שתפגוש את רופא המעקב האם יש בדיקות שכדאי לעשות לפני?

שלום רב נשירת השיער הינה תועת לוואי ידועה של דפלפט ויתכן ואתם רואים את ההשפעה של זה. יש מקום לחכות , התופעה תחלוף במעבר לטרילפטין . בהצלחה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים