הרטבת לילה לאחר לקיחת טרילפטין

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

27/12/2017 | 01:33 | מאת: חי

שלום רב לפני שבוע בתי בת השש החלה בתהליך של מעבר מ דפלפט ל טרילפטין.בשל שינוי התנהגות ותופעות שיתכן והייו תופעות לואי של הדפלפט. ב 2 מתוך ארבעת הלילות האחרונים היא הרטיבה בלילה -דבר שאינו אופייני לה כבר מספר שנים. האם יתכן שיש קשר ל טרילפטין ? (מצד שני יש לציין שמכיון שזאת התנסות ראשונה שלה בכדורים והם ניתנים בערב היא גם שותה כמות מים גדולה מהרגיל)

שךום רב אני מניח כי אין קשר אך דורש מעקב במיוחד אם מדובר בילדה שלא הרטיבה כלל עד עכשיו בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים