האם יש סיכוי להלם את המחלה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

25/08/2017 | 18:23 | מאת: ישראל

יש לי ילד בן 5 שהיה לו פרקוס לפני שנה וחצי פעם ראשונה בשינה ומי אז בעקבות התרופות המצב רק מחמיר האם יש סיכוי לעזן ובכלל להבריא

שלום רב. בהנחה כי מדובר בילד עם רקע התפתחותי תקין, וללא גורמי סיכון משמעותיים( לדוגמא, הפרעה במבנה המוח ב mri)... קיים סיכוי סביר כי יחלוף. זוהי תשובה חלקית ביותר היות וישנם הרבה מאוד גורמים המשפיעים על הסיכון להמשך או החלמה. בהצלחה. ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים מנהל השירות לאפילפסיה בילדים מרכז רפואי אסף הרופא.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים