חיסון נגד פוליו ודרווט

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

26/08/2013 | 22:14 | מאת: drorit

שלום, בני סובל מדרווט ולמעשה לא חוסן אחרי גיל 4 חודשים (החל לפרכס בגיל 5 חודשים), היום בן 5. לאור הבהלה הנכחית ממגפת הפוליו, האם ניתן לחסנו? מה עלולות להיות ההשלכות? האם חיסון בנגיף פעיל אין פרושו פגיעה ישירה בו?

שלום רב אני עונה באופן כללי. עליך לפנות לרופא הילדים והנוירולוג/ית המטפלים מנקודת מבטי , אין כל מניעעה לחסן , ילד עם תסמונת דרווט הוא ילד רגיל שצריך להגן עליו גם ממחלות אחרות . אין לילדים עם תסמונת דרווט דיכוי של מערכת החסיון המעמיד אותם בסיכון ביחס לילדים אחרים. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים