מה זה היאלסטייל?

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

23/08/2012 | 22:29 | מאת: ברוריה

אני חייבת לשאול שאלה - יכול להיות שהיא לא פוליטיקורקטית אבל אני לא מצאתי אזכור בשום מקום כמעט בארץ ובחו"ל לחומר היאלסטייל. בפורום הזה יש 90% דיבורים על החומר הנ"ל ולא על החומרים הפופולריים האחרים. לא נראה מוזר? יכול להיות שיש קשר בין הרופאה לבין החומר? נראה לי לא מקצועי!!!! שוב סליחה אם פוגעת במישהו - סתם הגיון....

25/08/2012 | 22:17 | מאת: היבואן של היאלסטייל

בכדי שהציבור שמתעניין בנושא ההזרקות ייחשף למוצר חדש בשוק כמו היאלסטייל על היבואן לפרסם אותו. זהו תהליך לגיטימי וטבעי של החדרת מוצר לשוק. ד"ר להבית אקרמן עונה בצורה הישרה ביותר על שאלות הגולשים שנחשפו למוצר ורוצים לשמוע עוד מידע עליו. גם פורום "מילוי קמטים ובוטוקס" בדוקטורס מקדם מוצר אחר. הרופאים הללו אינם מקבלים תשלום על השירות. הם מאמינים באמת ובתמים באיכות המוצר. אף רופא שמכבד את עצמו לא ילכלך את שמו הטוב בתמיכה במוצר כושל. ד"ר אקרמן משתמשת במספר מותגים שונים של חומצה היאלורונית והיא אף ציינה זאת. ישנם לא מעט חומרים בעולם, רבים מהם מצויינים וחלקם לא. משרד הבריאות הישראלי והרשויות באירופה ובארה"ב קובעות מה המוצרים שיכולים להכנס לתחומיהן. היאלסטייל מצויידת בכל האישורים ונמכרת ברחבי אירופה.

25/08/2012 | 22:35 | מאת: היבואן של היאלסטייל

היצרן של היאלסטייל כרומה הוא בין היצרנים הותיקים של חומצה היאלורונית לשימוש רפואי בעולם. משנת 2000 כרומה מייצרת חומצה היאלורונית בתחום רפואת העיניים. כלומר הם בעסק יותר זמן מ90% מהיצרנים בעולם. המוצרים של כרומה מצטיינים בדרגת ניקיון גבוהה ביותר ורמת בטיחות בולטת יחסית למוצרים אחרים. היאלסטייל משווקת על ידי פרומדיקס בישראל כבר כשנתיים ומשתמשים בה רופאי עור מובילים וכירורגים פלסטיים. פרומדיקס היא חברה בינלאומית שמשווקת מוצרים בתחום האסתטיקה ב-5 מדינות שונות. האמיני לי שאנחנו בודקים טוב טוב לפני שאנו בוחרים מוצר למדינה מסויימת. כהערה נוספת אומר שכמעט כל חומרי המילוי מבוססי חומצה היאלורונית בארץ מצויינים. זוהי בחירתו הסובייקטיבית של הרופא שמחליט איזה מוצר מתאים לו יותר. הרופא מחליט באיזה מוצר להשתמש על פי הקריטריונים הבאים: מחקרים על המוצר, אישורים, נוחות ההזרקה, הנפח שהחומר תופס לאחר ההזרקה, המלצות מעמיתים רופאים, פידבקים ממטופלים. כדי למצוא את היאלסטייל בגוגל בעולם אנא חפשי: Hyalstyle. אני בטוח שתמצאי מקורות רבים.

27/08/2012 | 08:17 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, בפורום הזה עונים על כל השאלות הנשאלות בצורה הישירה והאמינה ביותר שיש. מי ששואל על היאלסטייל מקבל את התשובה האמיתית והכנה. מי ששואל על חומר אחר מקבל בדיוק את התשובה על השאלה בהתאם לאמת עצמה. אם תדפדפי בשאלות ובתשובות שניתנו על ידי בפורם הזה תיווכחי בכך בעצמך! אני מזריקה הרבה מאד חומרים בין השאר הילסטייל וכן רסטילן, סטילג רדיאס ועוד- וגם את זה ציינתי. אני ממליצה רק לפי הנסיון שלי והנתונים בספרות המקצועית שלנו ולא על סמך "בקשה" או "מימון" של גוף כזה או אחר. שימי לב שאני לא ממליצה בצורה גורפת על היאלסטייל וכן לא על כל חומר אחר- צריך לדון בכל מקרה לגופו. בכל מקרה הילסטייל בארץ הוא חומר חדש (ציינתי גם את זה באחת התשובות!!) אבל לא חדש בעולם ויש לו את כל האישורים הנדרשים וההוכחות לצורך שימוש בו כחומר מילוי. דרך אגב, יש בערך 150 חומצות היאלורוניות שונות שמשמשות כחומר מילוי- חלקן טובות יותר וחלקן פחות, וכל רופא עובד עם מה שנראה לו. אני לא חושבת שנכון לפקפק ביושרו של רופא לפני שקוראים את כל הנתונים....יום טוב

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים