דרמהרולר

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

19/08/2012 | 11:43 | מאת: מאיה

שבוע טוב, האם את ממליצה להשתמש בדרמהרולר? הבנתי שניתן להחדיר איתו קוסמטיקה ביתית עמוק יותר לתוך העור. האם גם קרמים טיפוליים\ תרופות מומלץ להחדיר עם המכשיר? תודה, מאיה

19/08/2012 | 13:41 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי יש דרמרולר ביתי שמחורר את העור מאש בעדינות ולא לעומק. בעיקרון זה אמור להיות יעיל גם לצורך שיפור החדירה של חומרים קוסמטיים, אולם זה עדיין לא משהו ממש מוכח. זה לא יכול להזיק.. משתמשים היום בעזרים להחדרת חומרים כמו גלי רדיו אבל זה משהו שמבוצע עי רופא במרפאה. הדרמרולר שחודר יותר לעומק- מבוצע אף הוא עי רופא.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים