נפילת הפנים והשמנה

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

17/08/2016 | 00:41 | מאת: שני

שלום, רציתי לשאול אני דיי רזה בכללי אבל העלתי 5 ק"ג לאחרונה(אני בת 37) האם העליה במשקל יכולה לגרום לנפילת הפנים מאזור צידי הפה לסנטר? האם יש קשר? כי אני רואה שם נפילה אם אעשה דיאטה לא תהיה הנפילה הזו של הפנים?

היי שני קשה לתת יעוץ רק על פי התיאור אבל בהחלט יכול להיות. לא בהכרח דיאטה תשנה את המצב. אין לנו שליטה היכן יצטבר השומן בזמן עליה והיכן המצבורים יפחתו בירידה במשקל. ממליץ שתפני ליעוץ מסודר לרופא אסתטי באזור מגוריך שגם יוכל להמליץ לך על פתרון

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים