קמטים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

16/08/2016 | 08:16 | מאת: שירן

שלום רשמתי לך על קמטים בברכים.רשמת שזה עודף עור ואולי גלי רדיו יעזרו. אם יש לי אך לא הרבה תודה לאל. האם דיאטה תעזור (כי עליתי 4-5 ק"ג לאחרונה) ? האם ספורט יעזור? תודה

היי שירן אחד מהסיבות להיווצרות קמטים בגיל צעיר זה דווקא איבוד נפח(ירידה במשקל) . ספורט אינטנסיבי יכול להעלות את מסת השריר ולשפר את המראה. אני מרגיש שבמקרה השלך מאוד קשה לתת יעוץ רציני בלי לראות מה המצב לאשורו. מאחר והנושא מטריד אותך תפני ליעוץ פלסטיקאי אסתטי ליעוץ רציני יותר בהצלחה

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים