חומצה היאלורונית המסה ודיאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

05/08/2016 | 17:07 | מאת: שני

שלום, אני צעירה בת 38 רציתי לדעת ומקווה שתדע לענות לי על כך, אם הזרקתי חומצה היאלורונית מתחת לעיניים וזה גם קצת על הלחי שקרובה לאף (כלומר מתחת לעיניים וקצת למטה מזה) לי נראה שזה קצת יותר מידי בצד אחד, שאלתי היא, אם אני רוצה להמיס אפשר גם אם עבר קצת זמן של חצי שנה מאז ההזרקה? שאלה נוספת, אם אני עושה דיאטה קטנה של 2-3 קג שרוצה להוריד האם זה בעייתי כשיש חומצה היאלרונית בפנים ובפרט מה שתיארתי לך או שהשומן יירד שם בהדרגה כמו בכל חלקי הפנים ובכלל האם חומצה היאלורונית שהוזרקה מושפעת מדיאטה? תודה מראש

היי שני אנחנו פחות אוהבים להמיס מאחר ולאנזים שאנחנו מזריקים ישנן תופעות לוואי כגון אלרגיה ,בצקות ואדמומיות ולא תמיד ניתן לשלוט על כמות החומר שיומס. עדיף אם כבר להוסיף. בכל מקרה במידה והרופא המטפל מרגיש את החומר במישוש ניתן להזריק ישירות לתוכו בכדי להמיס גם לאחר חצי שנה. החומצה מתקבעת בהדרגה מתמזגת ומומסת עם הזמן. הדיאטה לא בהכרח תשפיע על החומצה כמו על השומן כך שלא ניתן לחזות מה יהיו התוצאות בסוף הדיאטה .

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים