ספיגה של חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

29/07/2016 | 01:17 | מאת: שירן

שלום, תוך כמה זמן נספגת חומצה היאלורונית שהוזרקה בפנים (מתחת לעיניים, ואפילו גלשה לכיוון הלחי)? יש לי טיפה יותר ממה שרציתי ולכן שוקלת אם לגשת להמיס את זה או פשוט לחכות שתיספג בגלל זה שואלת תודה

זה ממש אינדיוידואלי תלוי בספיגה ,מיקום מימיקה ועוד.במידה וזה לא שטף דם ומציק לך היתי ממליץ שתחזרי לרופא. לפעמים מסיפים חומצה דווקא מסביב בכדי לטשטש. ולפעמים צריך להמיס בעדינות ומקסימום בשלב מאוחר יותר להוסיף.אני היתי ממליץ להמתין עד חודשים בכל מראה בכדי לראות שינוי אם את יכול לסבול.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים