חומצה היאלורונית -המסה

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

28/07/2016 | 23:34 | מאת: סתיו

שלום , האם הליך המסה של חומצה היאלורונית הוא מסובך? כיצד מתבצע ? איך אפשר לדעת שיורידו (ימיסו)כמות מספיקה של חומר? האם יכולים לשלוט בכמות ההורדה שזה ייראה טוב ולא פתאום ימיסו יותר מידי? בבקשה תשובות. תודה

במידה וההמסה הינה לצורך אסתטי כגון גוש בולט נהוג להזריק מעט חומר לגוש עצמו. ניתן לחזור על הפעולה לאחר שבועים אם יש צורך. לא ניתן.לשלוט בכמות החומר שיומס ולכן מזריקים כמות קטנה. תופעות לוואי הם בעקר מקומיות כגון בצקת למספר ימים באזור.תגובה אלרגית חריפה נדירה אבל קיימת

01/02/2017 | 23:45 | מאת: מורר

Hdd jjhf just hb?

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים