המסה של חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

27/07/2016 | 14:44 | מאת: דנה

שלום, השאלה שלי כזו , כמזריקים חומצה היאלורנית, ועבר זמן של 3 חודשים האם אני עדיין יכולה להמיס/להסיר? והאם אפשר להמיס חלק ממנה או כשמורידים חייב להמיס את כל מה ששמו? הוזרק באזור מתחת לעיניים והגיע טיפה ללחישמתחת לעין. בצד אחד טיפה יותר מהשני. אשמח לתשובה . תודה

היי דנה ניתן להמיס חומצה לאחר 3 חודשים בתנאי שמרגישים וממששים את זה. נהוג להמיס בהדרגה עם כמות קטנה יחסית ואם צריך לחזור על הפעולה, ולכן יתכן וזה ימיס רק חלק .

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים