קמטים שנוצרו

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

23/07/2016 | 16:49 | מאת: דנה

שלום, אני בת 37 צעירה ויחסית רזה, אך לאחרונה העלתי 5 ק"ג ופתאום אני רואה קמטים באזור הברכיים, ז"א מה שהעלתי בא לידי ביטוי ברגליים ,ובברכים איפה שהפיקה יש כעת טיפה קמטים שנוצרו ובעיקר כשהרגל ישרה, האם לדעתך הורדה במשקל תעזור ככה הרגליים פחות ישקלו ולא יהיו שם קמטים? או מה יכול כן לעזורר כדי להעלים קמטים?

היי דנה יתכן שדווקא עקב ירידה במשקל הקמטים יבלטו יותר מאחר והנפח של השרירים והשומן שמתחת קטן ואז יווצרו עודפי עור. יתכן ופעילות גופנית תעזור אבל לא בטוח. לפעמים גם טיפולים של גלי רדיו יכולים לשפר את המרקם ולגרום למיצוק עדין של העור. במקרים מסוימים ניתן לבצע ניתוח, כמובן לאחר יעוץ פלסטיקאי.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים