שפתיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

01/05/2016 | 03:32 | מאת: מיכל

קצת שאלה שונה אך קשורה לשפתיים ומקווה שתוכל לענות. יש לי נקןדה לבנה בשפתיים עקב לייזר שגלש על השפה וככל הנראה גם חשיפה לשמש גרמה לכך. אני שמה קרם הגנה על המקום כל הזמן אבל עדיין זה מתסכל עד מאד. יש אולי דרך לגרום לנקודה להעלם? על ידי חומר שימריץ את זרימת הדם שבשפה? ואם לא, פילינג יכול לעזור במקרה כזה? תודה!

היי מיכל כל טיפול בלייזר או פילינג יחמיר את הבעיה לדעתי מאחר וחסר פיגמנט. אוכל להמליץ לך על טיפול של אינה בן נון אחת המומחיות בארץ לטיפולי מיקרופיגמנטציה רפואית תחפשי בגוגל קעקוע רפואי או תתקשרי ל037172333 בהצלחה

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים