שימוש במשחה רט-אויט להעלמת קמטים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

07/03/2016 | 21:25 | מאת: דניאל

שלום ד"ר. רופאת העור שלי רשמה לי את המשחה רט אויט כאופציה לטיפול בקמטי הבעה שתמיד ליוו אותי. השתמשתי בערך כ-3 שבועות במשחה עד שנוצרו לי כתמים (נראו כמו כוויות בהתחלה וכרגע כמו כתם סביב העיניים). התחלתי להוריד את המינון ואף לקחת הפסקה עם המשחה, הכתמים טרם נעלמו אולם נראה שהם נחלשו. ניסיתי להמשיך להשתמש במשחה, והעור כבר אינו מגיב בצורה אלרגית כלשהי למשחה. האם הכתמים ייעלמו עם הזמן? האם אפשר להמשיך להשתמש בה?

רט-אויט אמור לעשות פילינג עדין ולשפר את איכות העור. לא ידוע לי שהוא יכול לשפר קמטי הבעה. זה בדרך כלל דורש שימוש בבוטוקס. כתמים זאת בעיה נפרדת וברגע שנוצרים קשה מאוד להפטר מהם לצמיתות אך ניתן להבהיר אותם .אם הם נוצרו עקב תגובה מקומית של העור עם המשחה בהנחה שלא הייתה חשיפה לשמש אז הם ישתפרו כנראה עם הזמן. בכל מקרה עליך לדווח לרופאת העור ולקבל ממנה הנחיות

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים